Volejbalová fantazie

Je to tady! Exkluzivní informace z první ruky! Víme, co se stalo a jako vždy to víme první! Devátého února letošního roku proběhl již šestý ročník volejbalového turnaje OpaCUP. Prestižní amatérské události se zúčastnilo sedm týmů (ovšem jeden se přihlásil až ráno těsně před turnajem, jak jsme zjistili) a nechyběl ani hvězdný tým s přiléhavým jménem Jaktař.

Přesně v 9:16 celá akce začala, hráči se pomodlili a šlo se na věc! Týmy byly losem rozděleny do dvou skupin (losování se nám nepovedlo osobně zúčastnit, ale spoléháme se na své zdroje, že vše proběhlo v pořádku) a začal hrát tzv. každý s každým. Náš tým ani jednou nezaváhal a všechny ve skupině porazil! Úplně všechny! To se nikomu jinému ve skupině nepovedlo (tento fakt byl náležitě a několikrát ověřen). A s tímto povzbuzením se náš tým dostal až do finále, které po dvou nervy drásajících setech vyhrál! Šok! Zjistili jsme exkluzivně a jen pro vás, že vítězství ve finále nám zajistilo celkovou výhru a stali jsme se absolutními výherci šestého ročníku! Naše redakce byla ujištěna, že nám vítězství nemůže nikdo vzít, ukrást, uloupit či nějak jinak odcizit, čímž je naše výhra definitivní.

Vzhledem k výsledku turnaje se tak redakce rozhodla nezpochybňovat lehce pokoutní domluvu pravidel ani podjatost rozhodčích. Vyhráli jsme a to je tím jediným, na čem záleží. Jak říkával otec Petr, není důležité zúčastnit se, ale vyhrát.

To se nám letos (poprvé) povedlo a chceme poděkovat animátorům za celou organizaci turnaje a výborný dort, který jsme na místě snědli.

Pro váš oblíbený a všemi milovaný časopis JARO,

Terezie Smolková